Fotogalerie 2019

• 2019 »
  • Výroční valná hromada SDH 11.1.2019

V pátek 11. ledna 2019 se od 18 hodin uskutečnila v sále bývalé školy ve Štichově Výroční valná hromada Sboru dobrovolných hasičů Štichov. Na této schůzi se sešli nejen členové místního sboru, ale také hosté z okolních sborů - Holýšov, Neuměř, Všekary, Kvíčovice a také Okresního hasičského sdružení. Na programu bylo zhodnocení uplynulého roku, roku 2018. Se zprávou nás seznámil starosta sboru Josef Bernklau. V současné době má štichovský sbor 48 členů, z toho 17 žen. Sbor je členem MAS a během roku pořádá několik akcí: hasičský bál, pouťovou taneční zábavu, stavění máje, turnaj ve stolním tenise a další. Účastní se okrskové soutěže v požárním sportu, školení pro hasiče, členové darují krev, sbor nezapomíná ani na své jubilanty a v loňském roce sbor nemusel zasahovat ani u jednoho požáru či živelné pohromě. Zajímavým bodem večera bylo také ocenění členů místního sboru. Ocenini byli tyto členové: Radek Vrzal za 20 let u sboru. Martin Hrubý a Jan Mandík za 30 let u sboru. Medaili Za příkladnou práci získal Jaroslav Roučka. Zde odkaz na článek v Domažlickém deníku: https://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/hasici-hodnotili-rok-2018-20190114.html